Kysymyksiä


Kyllä, toimintaamme voi tulla mukaan myös kesken kauden. Ennen ryhmään ilmoittautumista tulee kuitenkin olla yhteydessä toimistoomme liikuntaleikki@gmail.com.
Ohjaustunnit pidetään vaikka sataisi. Tällöin lapsi voi hyvin osallistua toimintaan mm.sadevaatteissa ja kumisaappaissa.
Ulkona: säänmukaiset liikunnalliset vaatteet, urheilukengät, oma jalkapallo (3 koko), juomapullo.
Sisällä: sisäliikuntavaatteet ja -kengät, oma jalkapallo (3 koko)sekä juomapullo.
Kyllä, toimintamme on ympärivuotista. Kesällä liikumme ulkona ja talvella saleissa.
Ilmoitathan asiasta sähköpostitse (liikuntaleikki@gmail.com).
Ohjaustunti pitää sisällään monipuolisesti erilaisia liikuntaleikkejä ja jalkapalloilun alkeita.
Lasku tulee maksaa eräpäivän mukaisesti ennen ensimmäistä ohjaustuntia. Maksu voidaan palauttaa, jos osallistuminen perutaan sähköpostitse (liikuntaleikki@gmail.com) ennen kolmatta ohjaustuntia. Tämän jälkeen maksua ei palauteta.
Kun maksu on maksettu, on lapsi myös vakuutettu toiminnan ajaksi. Ohjaajilla on mukana ensiapulaukut pienten vammojen hoitoa varten.
Jos lasku ei ole tullut sähköpostiin niin, olethan siitä yhteydessä sähköpostitse (liikuntaleikki@gmail.com).
Joskus joudumme perumaan yksittäisen ohjaustunnin (esim. salivuoron peruuntumisen tai ohjaajan sairastumisen vuoksi). Tästä ilmoitetaan vanhemmille ja kerrotaan korvausmahdollisuuksista. Tunnin voi korvata esimerkiksi käymällä jossain toisessa ryhmässämme.
Joskus ryhmä joudutaan peruuttamaan (esim. liian vähäisen ilmoittautumismäärän takia), tällöin perheet ohjataan toisiin ryhmiin tai osallistumismaksu palautetaan.
Kyllä saa. Toiminnassa vastuu lapsesta on huoltajalla. Seuraattehan harjoituksia paikan päällä.